خانم فاطمه اردشیری به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، اظهار کرد: اسلام، داعیه دار پاسخگویی به نیازهای انسان است و پیامبر (صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین (علیهم السلام)، هدایت انسانها را بر عهده گرفتند، اما در دوران غیبت، این مهم به عالمان و مجاهدان حوزه دین که در برهههای مختلف، پرچمدار حرکتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بوده و هدایت دنیای مردمان را بر عهده داشتند سپرده شد.
وی ادامه داد: حوزه و روحانیت پیش از انقلاب، منزوی و از صحنههای گوناگون اجتماعی دور بود؛ حاکمان ستمگر در پی بهره برداری از نام و ظواهر دین برای استحکام بخشیدن به پایههای حکومت خود بودند؛ رضاخان تلاش زیادی کرد تا دین و فقاهت وارد بعد سیاسی، اجتماعی و حکومتی نشود اما پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ و حوادث پس از آن به رهبری امام خمینی (ره)، نقطه عطفی در تاریخ معاصر جهان اسلام بود و دیدگاههای نوینی را در مورد اسلام ایجاد کر.
استاد حوزه خواهران اضافه کرد: حضور مقتدر و توانمند حضرت امام (ره) در صحنههای مختلف و هدایت کشور در حوادث و بحرانها و به پیروزی رسیدن در این مسیر در ابعاد سیاسی، نظامی و اقتصادی، تواناییهای اسلام و روحانیون را به منصه ظهور رساند.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران اظهار کرد: در دوران قبل از انقلاب، تحصیل علوم دینی میان زنان به صورت پراکنده وجود داشت، اما بعد از انقلاب حوزههای خواهران گسترش یافت و آنان در کنار وظایف همسری و مادری در حوزه دین و فقاهت گام برداشتند.
وی خاطر نشان کرد: هنر انقلاب اسلامی این بود که زنان جامعه را متحول کرد و در مسیر اسلام به ارزشهای هدایت گری خویش پی بردند و بینش سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پیدا کردند، این تحول فکری و روحی بزرگی که نصیب زنان شد، موهبتی الهی بود.
اردشیری بیان کرد: مدارس علمیه خواهران در شهرهای گوناگون تأسیس شد و موانع تحصیل بسیاری از خانوادههایی که خواستار تحصیل دختران خود بودند بر طرف شد و توانستند در مسیر حضرت زهرا (س) و زینب کبری (س) قدم بردارند و در زمینههای روحی، فکری، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و … در صبغه اسلامی قرار بگیرند.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸